جمعه 19 تير 1405 - Fri 10 Jul 2026
  • آخرین وداع به مشهد الرضا (ع ) رسید / رهبر محبوب دل های مسلمین جهان همنیشن ضامن آهو شد +فیلم

  • آقایان عراقچی ، قالیباف و پزشکیان یک کلام با شما و تمام

  • تنها زبانی که ترامپ آن را می‌فهمد

  • برای پرتاب از پایگاه چابهار آماده‌ایم

  • تصاویری از حملات ناجوانمردانهٔ آمریکا به حسینیهٔ امام خمینی(ره)

  • جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کربلا

  • تصاویر پهپاد سرنگون‌شده آمریکا در بوشهر

  • تازه‌ترین تحولات و صحنه‌های دیدنی در نقاط مختلف جهان / عکس

  • واکنش یاسمین انصاری به گزارش سی.ان.ان درباره میناب

  • شعار "هیهات منا الذله" در آستان مقدس علوی / فیلم

  • ‌برق کویت از مدار خارج شد

  • نسل بعدی کجاست آقای قلعه‌نویی؟

  • فرمانده اسکادران نیروی دریایی آمریکا کشته شد

  • سواحل ایران جهنم بی بازگشت برای نیروهای خارجی است

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • طواف پیکر شهدای خانواده رهبر شهید در جوار ضریح امام علی (ع) / عکس

  • ستاره استقلالی در آستانه پیوستن به پرسپولیس

  • عراقی‌ها برای رهبر شهید ایران سنگ تمام گذاشتند / فیلم

  • شهید خامنه‌ای آبروی تاریخ ماست

  • واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 100913
    تاریخ انتشار: 03/مرداد/1397 - 12:45
    استقلال

    شوک خبری استقلال به فوتبال ایران:کناره گیری استقلال از لیگ برتر و جام حذفی/جنجال باشگاه استقلال در فدراسیون فوتبال و لیگ برتر/فوری

    باشگاه استقلال در دوئل با سازمان لیگ و همچنین کمیته انضباطی به هر نحوی که شده به دنبال پیروزی است و از موضع خود کوتاه نمی آید!

    شوک خبری استقلال به فوتبال ایران:کناره گیری استقلال از لیگ برتر و جام حذفی/جنجال باشگاه استقلال در فدراسیون فوتبال و لیگ برتر/فوری

     پس از اعتراض گسترده استقلال تهران در رای اعلام شده از سوی سازمان لیگ مبنی بر پیروزی 3_0 پرسپولیس تهران در دیدار سوپر جام به دلیل عدم تمکین باشگاه استقلال از حضور در این دیدار، کمیته انضباطی وارد ماجرا شد تا این رای را بررسی کند و به شکلی قانونی تر پیگیر این اتفاقات باشد که در نهایت آنها نیز رای سازمان لیگ را تائید کردند که باز هم این مسئله مورد اعتراض آبی های تهران قرار گرفت.


    پس از این استقلال باز هم روند خود را ادامه داد و این بار کار را به کمیته استیناف کشاند تا بتوانند این رای را برگردانند و حداقل بتوانند بار دیگر این بازی را در پیش داشته باشند! اما کمیته استیناف نیز در همان ابتدای کار خیال مدیران استقلال را راحت کرد و خطاب به آنها اظهار داشت: احتمال اینکه این رای بازگردد بسیار کم و در حد ناچیزی است! پس بهتر است در همینجا ماجرا به اتمام برسد!

    حسن زمانی عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال نیز در واکنش به این اتفاقات تهدیدی بی سابقه را صورت داد تا رسما مدعی شود اگر کمیته استیناف این رای را بازنگرداند باشگاه استقلال از حضور در رقابت های لیگ برتر و جام حذفی کناره گیری می کند!

    این مسئله در حالی مطرح می شود که مدیران استقلال می بایست 40 میلیون جریمه را به دلیل امتناع از حضور در بازی سوپر جام به عنوان غرامت به سازمان لیگ بپردازند و با عفو این سازمان در جریمه شان تخفیف قائل شده اند؛ اما همچنان این باشگاه مدعی حق و حقوق پایمال شده خود است!

    منبع : مرکز خبر ورزش

    نظرات بینندگان
    نظرات شما